A-Buaket

A-­BUAKET

ALTERNATIV KLINIK UDEN NÅLE
Refleks Natur Akupunktur Center
Natur Akupunktur Center
Natur Akupressur Center
Thai Oliemassage Center
Thai Traditionel Center
Kinesisk Traditionel Center
Beauty & Wellness Center
Luksus Rejser til Koh Chang, Thailand


Nina

Natur Akupunktur uden nåle: Nervebane behandling
RefleksNaturAkupunkturBehandling T.Buaket uden nåle: Nervebane behandling

Effektiv Alternativ Klinik uden nåle: Natur Akupunktur uden nåle, med finger teknik. Massøren gennemgår hele kroppen og klientens muskler i dybden, med finger teknik. ” Jeg kan fortælle rigtig mange succes historier om Natur Akupunktur uden nåle ”. Mange mennesker glemmer at vedligeholde sig selv i en travl hverdag. Det går ud over den daglige trivsel, såsom koncentrationsevnen og samarbejdsevnen. Det kan også komme til at gøre ondt både Psykisk og Fysisk.

Formålet med Natur Akupunktur uden nåle er at få et liv i balance og finde årsagen samt give klienten et bedre helbred og et øget velvære. Efter behandlingen får klienten følelsen af en genopfrisket og ny krop.

Smertelindring den Medicin:

Medicin er imidlertid ikke altid nødvendig. Kroppen udskiller en række naturlige morfinstoffer som man relativt nemt kan aktivere. Det sker gennem finger tryk teknikken der er det grundlæggende i RefleksNaturAkupunktur behandling som er en udvikling af Natur Akupunktur uden nåle.

RefleksNaturAkupunkturBehandling T.Buaket uden nåle: Nervebane behandling

RefleksNaturAkupunkturBehandling, bruger ikke nåle, men finger teknik. Det foregår ved, at man trykker på de punkter i nervebanerne, hvor blokerede nervebaner nedbryder hvide blodlegemer. Finger tryk teknikken sender impulser ind i selve musklen. Ved at aktivere nervebanerne går der signaler til hjernen om at udsende kroppens naturlige morfinstoffer.
Når der gives behandling, er kroppens naturlige stoffer i stand til at bekæmpe smerter og få musklerne til at slappe af.

Smerter i knoglerne fortæller at kroppen mangler røde blodlegemer ( blodmangel ). Knoglemarven danner de nye manglende røde blodlegemer. Hvide blodlegemer giver blodet god gennemstrømning relativt hurtigt. Når mennesket er bevidstløs og kroppen ophæver for eks. Sukkersyge, alvorlige smerter i knoglerne, har luftvejeproblemer eller rygmarvsmerter.

Derfor har T.Buaket praktiseret en meget verdenskendt behandlingsform. Hun har ofte hjulpet med alvorlige smerter over hele verden, hvor hun behandler alle mennesker.
Den 3. generation, her tænker jeg på de ældre som virkelig har brugt krop igennem et langt arbejdsliv, disse mennesker sidder i dag med forskellige ledsmerter, Psykiske eller Fysisk nedsatte evner som også er meget typisk.

Jeg har blandt andet også behandlet professionelle fodboldspillere, musikere med tinnitus og tidligere professionelle boksere med fastlåste nervebaner i kroppen.
Disse lidelser rammer også ældre, som ofte bliver ramt af nedsat hukommelse, lammelse eller Parkinson sygdom.

Hovedpine, Skulderskader og Nakkeproblemer, Det er smerter, der normalt tager mellem 5 min at løsne disse smerter eller oplever en smertenedsættelse. HUSK: behandling er både børn fra 5 år, kvinder og mænd.


Natur Akupunktur uden nåle: Nervebane behandling
RefleksNaturAkupunkturBehandling T.Buaket uden nåle: Nervebane behandling

Natur Akupunktur uden nåle modvirker f.eks.:

Tinnitus
Hovedpine
Piskesmæld
Nakkeproblemer
Bihulebetændelse
Svimmelhed
Diskusprolaps
Migræne
Lændesmerter
Allergi
Gigt
Iskias

Idrætsskader
Rygeproblemer
Skulderproblemer
Muskelinfiltration
Fibersprængninger
Muskelbetændelse
Lyskesmerter
Hofte problemer
Knæproblemer
Fodboldskader
Ankelskader
Tå smerter

Blodtryksforstyrrelser
Albuesmerter
Håndledproblemer
Følelsesløs i fingre
Øm i tommeltot
Belastning i arm
Belastning i ben
Smerter i knoglerne
Museskader
Computerskader
Hukommelsesproblemer
Kæbeproblemer

Stress
Smerter
Depression
Søvnproblemer
Træt/Sløvhed
Overgangsalder
Blodomløb
Afslapning
Smidighed
Øget velvære


Og mange flere problemområder, som din krop kan fejle, finder jeg ud af ved første behandling.

Bedst i Danmark ( i verden ). En imponerende høj effektivitet for behandling af Blokerede Nervebaner med Natur Akupunktur uden nåle med finger Teknik.

Behandlinger med Natur Akupunktur uden nåle påvirker specielt blokerede nervebaner, der nedbryder hvide blodlegemer, eller formindsker antallet af røde blodlegemer ( blodmangel ), som kan hjælpe alvorlige medicinske problemer f.eks. Skader og Smerter i knoglerne, som rammer hvide blodlegemer og det øgede indhold af kalk i blodet.

Mere end 40 års behandlingserfaring og gode resultater af behandlinger, så mine patienter får langt færre behandlinger for deres lidelser.
HUSK: Behandling er både børn fra 5 år, kvinder og mænd.

A-­‐BUAKET
ALTERNATIV KLINIK UDEN NÅLE
Teglbækvej 25. KD­‐8361 Hasselager Århus
Tidsbestilling: (+45)86424473, 30489668 på SMS 30480835
www.a‐buaket.dk / www.Facebook.com / A­‐Buaket
Google: RefleksNaturAkupunktur / A­‐Buaket / T­‐Buaket
Email: abuaket@hotmail.com